Scope 8

Scope 8 is een inspectie om de veiligheid van uw elektrische installatie te controleren. De installatie wordt nagecheckt op basis van de Nederlandse norm NEN-3140. Het is de bedoeling dat deze inspectie periodiek uitgevoerd wordt. Onze elektriciens zijn opgeleid en gecertificeerd om dit voor u te regelen. Elektriciens die dit certificaat (SCIOS) niet hebben, mogen de inspectie ook niet uitvoeren.

Veiligheid

Het is echter niet verplicht om deze inspectie uit te laten voeren, maar er zijn een aantal voordelen die erbij komen kijken als u ervoor kiest om een inspectie wel uit te laten voeren. Als eerste is het door de inspectie aannemelijk dat de werkgever zijn wettelijke zorgplicht nakomt. De bedrijfszekerheid van de installatie neemt daarbij toe en u voorkomt mogelijke schade.

Voordelen

Het moment dat er een positieve beoordeling uit de inspectie komt, krijgt u een SCIOS certificaat. De inspecties moeten periodiek plaatsvinden om uw certificaat te mogen behouden. Bij de inspectie wordt het kwaliteitsmanagementsysteem gecontroleerd en de kennis en bekwaamheid van de medewerkers. Een certificatie instelling komt bij het inspectiebedrijf langs om het te beoordelen.

Simon Stevinweg 38

6827 BT Arnhem

KVK: 83839607
BTW: NL863005627B01

App met RS Electro

Call Now Button