Stroomstoring

Ervaart u een stroomstoring? Neem direct contact op met RS Electro via 085-4014125. Ons team van ervaren en erkende elektromonteurs staat klaar om u te helpen, waar u ook bent in Nederland. We zijn binnen twee uur ter plaatse om uw probleem op te lossen. Onze service is 24/7 beschikbaar, zelfs op feestdagen.

elektricien stroomstoring (2)

Wij werken landelijk en zijn binnen 2 uur op locatie

Bij RS Electro weten we hoe belangrijk een betrouwbare stroomvoorziening is voor uw comfort thuis en voor het functioneren van uw bedrijf. Onze elektromonteurs zijn ervaren in het snel en effectief oplossen van problemen met oude bedrading en elektrische systemen, zodat u weinig hinder ondervindt. Of u nu in een klein huis woont of een groot bedrijfspand heeft, wij lossen uw stroomstoring snel en deskundig op. Dag en nacht kunt u op ons rekenen voor snelle hulp.

Onze storingsdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

 

Stroomstoring? Professionele elektricien & 24/7 service beschikbaar

Onze storingsdienst is dag en nacht, zeven dagen per week bereikbaar. Bij een stroomstoring sturen we snel een elektricien uit uw omgeving naar u toe. Heeft u last van een stroomstoring?

Laat uw stroomstoring verhelpen, bel direct naar onze centrale 085-4014125

Met vestigingen in Arnhem en daarbuiten, strekken onze diensten zich uit over het gehele land.

Waarom kiezen voor RS Electro?

Storingsdienst in uw regio

Het voorkomen van een stroomstoring is bijna niet mogelijk. In sommige situaties kunt u een stroomstoring zelf oplossen. In de meterkast heeft u een aantal groepen, en wanneer er een stop gesprongen is betekent dit dat deze groep overbelast is geraakt. Overbelasting van een groep betekent dat er teveel elektrische apparaten op deze groep zijn aangesloten. U kunt dit makkelijk zelf oplossen door minder elektrische apparaten op deze groep aan te sluiten en wellicht op een andere groep aan te sluiten. Inspecteer wel van tevoren goed bij welke andere groep u deze elektrische apparaten kunt aansluiten.

Stroomstoring en andere problemen voorkomen? Laat dan je elektrische installaties keuren conform Scope 10, Scope 8 of Scope 12 (zonnepanelen). 

  • 24/7 hulp bij stroomstoring
  • Binnen het uur op locatie
  • Snel op uw reactie
    10 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
  • Ervaren en goed opgeleide elektriciens
  • Veilig & effectief
    Persoonlijke aanpak
storingsdienst elektricien

Waarom kiezen voor RS Electro?

24/7 bereikbaar

Neem meteen contact op en spreek rechtstreeks met één van onze elektriciens.

Door heel Nederland

Bel vandaag nog en één van onze elektromonteurs is snel ter plaatse om uw storing te verhelpen.

Hulp binnen één dag

Los snel en efficiënt uw stroomstoring op door ons in te schakelen.

Transparante prijzen

Als u ons belt kunnen wij al meestal direct een prijsindicatie geven. Wanneer elektricien ter plaatse is en alles heeft bekeken zal hij met u de prijs bespreken voordat hij de werkzaamheden zal uitvoeren.

Vervangen van bedradingen in uw woning of bedrijfspand

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Dit maakt het risico op een kortsluiting aanzienlijk groter. De elektrische huisinstallatie is op veel plekken nog net zo oud als de huizen zelf. Het vervangen van bedradingen kan zorgen voor een verlaagd risico op een kortsluiting.

Particulieren en zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts in hun vakgebied. Gespecialiseerd in onder andere het herstellen, onderhouden en installeren van elektra.

RS-Electro hanteert zeer scherpe prijzen. Wanneer u ons belt kunnen wij direct het kostenplaatje met u bespreken.

Bel direct 085-4014125

welke groepenkast nodig

Onze diensten als erkend elektricien

  • Storingen opsporen en oplossen
  • 24/7 bereikbaar
  • Meterkast vervangen
  • Elektra aanleggen
  • Kortsluiting opsporen
  • Stopcontacten plaatsen
  • Aardlekschakelaars installeren
  • De groepenkast uitbreiden
  • Binnenverlichting aanleggen
  • Installeren van lampen
  • Perilex aansluitingen maken
  • Buitenverlichting installeren
  • Renovatie van elektra, schakelaars en bekabelingen
  • Oplossen van elektra problemen
  • Elektronische installatie
erkend elektricien in Arnhem

Ons ervaren en gecertificeerde team van elektriciens staan voor u klaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar op het volgende nummer.

085-4014125

*Foto is klikbaar

De kosten voor het vervangen van een groepenkast variëren afhankelijk van de complexiteit van de installatie en het aantal groepen. Neem contact op met RS Electro voor een specifieke offerte.

Voor spoeddiensten buiten normale werkuren, zoals ’s nachts, in het weekend of op feestdagen, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze worden altijd vooraf duidelijk gecommuniceerd wanneer u onze storingsdienst belt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Als u een stroomstoring heeft, controleer dan eerst of het probleem zich ook bij uw buren voordoet. Als dat niet het geval is, controleer dan uw eigen zekeringen en aardlekschakelaar. Als het probleem bij u thuis blijft bestaan, bel dan direct onze 24/7 storingsdienst op 085-4014125 voor snelle hulp.

Onze elektricien spoeddienst streeft ernaar om binnen twee uur na uw oproep ter plaatse te zijn. Wij begrijpen de urgentie van stroomstoringen en hebben elektriciens in diverse regio’s om snelle hulp te garanderen.

Heeft u direct hulp nodig bij een stroomstoring? Onze 24/7 elektricien staat altijd klaar om snel en vakkundig uitkomst te bieden. Bij RS Electro begrijpen we dat elektriciteitsproblemen niet wachten tot kantooruren. Daarom is onze storingsdienst dag en nacht bereikbaar, het hele jaar door. Of het nu midden in de nacht is of tijdens een feestdag, bel 085-4014125 en er is direct een ervaren elektricien onderweg naar u.

groepenkast

Stroomstoring? We zijn er om u te helpen. Neem daarom gerust contact met ons op.

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?
Call Now Button