Verlichting

Bij RS Electro begrijpen we het belang van goede verlichting in en rond uw woning of bedrijfspand. Of u nu sfeer wilt creëren met binnenverlichting of de veiligheid en uitstraling van uw pand wilt verhogen met buitenverlichting, ons team van ervaren elektriciens staat klaar om u te helpen. Wij bieden professionele installatie van verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook het maakt de ruimte ook mooier.

installq elektricien arnhem
verlichting

Binnenverlichting aanleggen

Bent u bezig met een verbouwing en ontdekt u plotseling dat u snel een elektromonteur nodig heeft voor het aanleggen of vervangen van elektra? Twijfel niet en neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor zowel grote als kleine klussen. Of het nu gaat om het vervangen van een schakelaar, het installeren van een extra stopcontact, of het monteren van spotjes in uw badkamer of keuken, onze professionals doen het snel en vakkundig.

Bij binnenverlichting is een nette afwerking essentieel, van het zorgvuldig wegwerken van bedrading tot het precies plaatsen van lampen. Hoewel iedereen een stekker kan inpluggen, vereist het aanleggen van nieuwe bedrading en stopcontacten de expertise van een ervaren elektricien. Laat RS Electro zorgen voor een veilige en esthetische installatie van uw binnenverlichting.

buitenverlichting

Buitenverlichting aanleggen

Is het ’s avonds te donker rondom uw woning of wilt u extra beveiliging voor uw bedrijfspand? Buitenverlichting biedt niet alleen veiligheid, maar kan ook decoratief zijn, zoals het uitlichten van uw bedrijfslogo. Of u nu sfeervolle spotjes wenst of praktische muurverlichting voor uw tuinhuis, bij RS Electro is vrijwel alles mogelijk op het gebied van tuinverlichting. Veiligheid staat bij onze elektriciens altijd voorop. U kunt ook kiezen voor verlichting met één of meerdere sensoren, wat extra gemak en veiligheid biedt.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Kosten elektricien verlichting

RS-Electro hanteert zeer scherpe prijzen. Wanneer u ons belt kunnen wij direct het kostenplaatje met u bespreken.

Bel direct 085-4014125

Waarom kiezen voor RS Electro?

Onze diensten als erkend elektricien

 • Storingen opsporen en oplossen
 • 24/7 bereikbaar
 • Meterkast vervangen
 • Elektra aanleggen
 • Kortsluiting opsporen
 • Stopcontacten plaatsen
 • Aardlekschakelaars installeren
 • De groepenkast uitbreiden
 • Binnenverlichting aanleggen
 • Installeren van lampen
 • Perilex aansluitingen maken
 • Buitenverlichting installeren
 • Renovatie van elektra, schakelaars en bekabelingen
 • Oplossen van elektra problemen
 • Elektronische installatie
erkend elektricien in Arnhem

De ervaren elektromonteurs van RS Electro staan 24/7 voor u klaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar op het volgende nummer.

085-4014125

Denk na over het doel van de verlichting: is het voor sfeer, functionaliteit, veiligheid, of een combinatie hiervan? Overweeg ook waar de verlichting moet komen en hoeveel licht u nodig heeft op die plekken. Een professionele elektricien kan u adviseren over de beste opties voor uw situatie.
Hoewel sommige eenvoudige verlichtingsprojecten geschikt kunnen zijn voor doe-het-zelvers, is het voor complexe installaties, zoals buitenverlichting of het aanleggen van nieuwe elektrische circuits, veiliger en verstandiger om een erkende elektricien in te schakelen.
De kosten variëren afhankelijk van het type en de hoeveelheid verlichting die geïnstalleerd moet worden, de complexiteit van de installatie en of er nieuwe bedrading nodig is. Een elektricien kan een offerte opstellen na een inspectie van uw ruimte en behoeften.
De tijd die nodig is voor de installatie kan variëren van een paar uur tot enkele dagen, afhankelijk van de omvang van het project. Uw elektricien kan u een geschatte tijdlijn geven gebaseerd op uw specifieke project.
groepenkast

We zijn er om u te helpen. Neem daarom gerust contact met ons op.

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?
Call Now Button